Terug naar overzicht

Hoge opkomst Algemene Leden Vergadering

Was het omdat er eindelijk een nieuwe voorzitter is of omdat er een boeiende lezing achteraankwam? Het bestuur was in ieder geval heel blij met de historisch hoge opkomst op de ALV!

Hoge opkomst Algemene Leden Vergadering

In een meer dan goede sfeer werd in de theaterzaal van de Tuyter onder groot applaus van de 54 aanwezige ondernemers Marinus de Vries van De Vries Piping als nieuwe voorzitter van de club gekozen. Een taak waar hij zin in heeft en zijn best voor gaat doen. 

Voorafgaand aan de vergadering gaf Liesbeth Plaisier een toelichting op de Energie Hub, waar op 23 mei een ontbijtsessie over gepland staat voor ondernemers uit Krimpen. 

Daarna loodste waarnemend voorzitter Ron van Zwienen de leden vlot door de vergadering. De kascommissie was akkoord met de financiën en nadat de voorzittershamer officieel van hand veranderde was het tijd voor een heerlijk buffet in eetcafé De Crimpenaar. 

De avond werd vervolgd met een lezing van Jeroen Derwort die een boeiend en persoonlijk verhaal vertelde over zijn successen en vooral uitdagingen in het ondernemerschap. Na afloop ontvingen de leden het boek 'SCOREN!' van hem dat hij graag voor de liefhebbers signeerde. De opbrengst van het boek gaat naar Kenniscentrum Angst & Stress bij Jeugd (https://kasjeugd.nl/)

Zij zijn er voor kinderen die zich niet kunnen ontplooien vanwege een introvert karakter, gebrek aan zelfvertrouwen, angsten of stress, soms versterkt door een traumatische gebeurtenis.

Het H.M. Derwort Fonds helpt deze kinderen door projecten en organisaties te steunen die tot doel hebben de weerbaarheid en kansen in hun levens te vergroten. Kijk voor meer informatie op: 
https://www.jeroenderwort.nl

Wil je ook lid worden?

Wilt u ook lid worden, vul dan uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@okkrimpen.nl

  • Volg ons op