De BBQ’s stonden te aan en de werktafels waren met de benodigde ingrediënten klaar gezet. Na een korte introductie en uitleg over het eerste gerecht verspreide iedereen zich over de werktafels en gingen enthousiast aan de slag. Als eerste werden er flammkuchen gemaakt. De taken waren goed verdeeld, er waren beleggers en bakkers en natuurlijk na een paar minuten kon iedereen van het resultaat proeven.
Achtereen volgend waren er de gerookte buikspek, entrecote, bloemkool met rode ui en gegrilde ananas.
Ieder gerecht werd ingeleid met de nodige tips en trics van de Pit Masters. Onder het genot van een drankje werden de lekkernijen genuttigd
Tijdens en na het BBQ-en werd er volop met elkaar gesproken en gelachen. Nieuwe contacten werden gelegd en afspraken gemaakt.
Het was een gezellige bijeenkomst die ondanks het afwisselende weer (lees: zon, wind en stortbuien ) een groot succes was.
Ook de mannen van de workshop en de barman hebben een leuke middag gehad, we waren een leuk gezelschap om mee en voor te werken.
Het bestuur wil alle deelnemers dan ook hartelijk danken voor hun enthousiaste deelname.
Tot het volgende event of bijeenkomst
Bill de Kimpe