Terug naar overzicht

Avond met een gouden randje

Woensdagavond 31 januari vond het jaarlijkse Nieuwjaarsdiner van de OKK plaats, dit keer in restaurant De Proefstand in Krimpen aan de Lek.

Avond met een gouden randje

Alle 90 aanwezige leden hadden zich in een feestelijk tenue gehesen inclusief de ‘Touch of Gold’ om het diner van extra glans te voorzien i.v.m. het 50-jarig jubileum van de Ondernemerskring. Bij binnenkomst werd iedereen op de foto vastgelegd om hun aanwezigheid te vereeuwigen.

De Proefstand had de lange tafels mooi ingedekt en heeft er de hele avond voor gezorgd dat men voorzien werd van een natje en droogje. Vooraf hadden de leden hun keuze voor vega/vis of vlees kenbaar gemaakt en werden de gerechten aan tafel geserveerd.

Na een kort welkomstwoord van penningmeester Ron van Zwienen, werd er genoten van een voorgerecht met Heilbot of vega voorgerecht met spruitjes, dukkah en gezouten citroen. Na het voorgerecht was er tijd voor vermaak. Bestuurslid Wietze Miedema presenteerde een korte quiz over de kennis van heden en verleden van de OKK. Marinus de Vries, De Vries Piping (1e), Peter Breedveld, Breedveld Staal (2e) en Arco Snoey, TOP Electronics (3e) complementeerden het podium en gingen er met de prijzen vandoor.

Na de quiz én wederom een wissel van tafel viel het hoofdgerecht van rund met pastinaak puree en vega hoofdgrecht van pompoen met zwarte kastanje bij iedereen zeer in de smaak. Waarna bestuurslid Bill de Kimpe het programma voor 2024 toelichtte. In dit programma staan o.a. een bezoek aan de Brouwerij IJssel op de planning, een aantal infosessies over actuele onderwerpen en een bluscursus bij de Brandweer.

Een laatste wissel van tafel gaf de bediening de gelegenheid het dessert te serveren en werd er genoten van een chocolade delice met tonka roomijs en hazelnoot. Extra deze avond was de QR-code voor een donatie aan de Voedselbank, dit heeft € 900 opgeleverd. Doneren kan nog steeds! 

Wil je ook lid worden?

Wilt u ook lid worden, vul dan uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@okkrimpen.nl

  • Volg ons op