Martech Computer Systems BV

Martech Computer Systems BV

  • ICT
Terug naar overzicht

Al sinds 1990 is Martech Computer Systems een service bedrijf gefocust op het leveren van diensten op het gebied van onderhoud en beheer aan netwerken, werkplekken en geavanceerde ICT-infrastructuren.

In de jaren tussen toen en nu zijn veel ontwikkelingen de revue gepasseerd. Microsofts besturingssysteem Windows was nog in opkomst, internet stond nog in de kinderschoenen, millennium probleem was nog geen Nederlands woord en de invoer van de Euro was nog een droom. Inmiddels zijn al deze onderwerpen geschiedenis.
Echter, alle ontwikkelingen hebben ook Martech gemaakt wat het is. Ook de internet-bubble van 2001 werd door Martech overleefd, evenals de neergang van de economie de laatste jaren. Sterker nog, we groeien gestaag door. Zonder ons karakter te verliezen.

Ook in de (nabije) toekomst zullen veel nieuwe ontwikkelingen en trends onze werkwijze drastisch veranderen. Zaken als IPv6 (we zijn er al druk mee bezig), virtualisatie, social media, cloud computing, locatie onafhankelijk werken en nog snellere verbindingen. Allemaal staan ze voor de deur. Ook deze ontwikkelingen zullen door Martech ten volle aangegrepen worden om u nog beter van dienst te zijn.

Martech is dus een vernieuwende ICT partner met een bewezen staat van dienst. Een professionele, klantgerichte en uiterst flexibele organisatie die uitblinkt in creatieve en innovatieve oplossingen. Vooral gericht op de toekomst.

Martech Computer Systems BV

Maerlandtweg 2
2921 LC KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
Routebeschrijving

Bel naar 0180 - 51 85 95
E-mail naar info@martech.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Marco Adriaansen

Marco Adriaansen

Wil je ook lid worden?

Wilt u ook lid worden, vul dan uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@okkrimpen.nl