Buijs Biemond Advocaten

Buijs Biemond Advocaten

  • Overig
Terug naar overzicht

Juridische dienstverlening voor ondernemers en particulieren

Buijs Biemond Advocaten richt zich in haar juridische dienstverlening op zowel particuliere klanten als op ondernemers. Vanzelfsprekend zijn wij beschikbaar als advocaten maar ook als bedrijfsjuristen die nauw bij het bedrijfsproces betrokken zijn en adviseren zonder dat er sprake is van een conflict. De belangen van de cliënten staan hoog in het vaandel en deze zijn ook de leidraad bij het geven van duidelijke adviezen en staan voorop bij het voeren van gerechtelijke procedures. U bent altijd welkom om uw juridische positie in een bepaalde kwestie te komen bespreken. Meestal zijn dergelijke gesprekken kosteloos en vrijblijvend. Ook verzorgen wij regelmatig presentaties en trainingen bij bedrijven over bijvoorbeeld het gebruik van algemene voorwaarden of het goed omgaan met (ziek) personeel. Die presentaties zijn maatwerk en worden in overleg met u voorbereid.

Dienstverleners

Bij Buijs Biemond Advocaten zijn twee advocaten werkzaam, te weten mr. E.M. Buijs – van Bemmel en mr. ir. I.P. Biemond. Het secretariaat wordt bemand door mevrouw Amy Dekker – Kok. Door deze kantoorbezetting zijn de lijnen kort waardoor zowel de interne communicatie als de communicatie met de cliënten soepel en persoonlijk verloopt.

De beide advocaten houden hun juridische kennis en vaardigheden op peil door onder andere deel te nemen aan juridische verdiepingsopleidingen, het lezen van vakliteratuur en het volgen van de uitspraken van de diverse gerechtelijke instanties.

Afspraak

Buijs Biemond Advocaten is een laagdrempelig kantoor. U kunt altijd telefonisch contact met het secretariaat opnemen of het kantoor binnen lopen voor een afspraak, welke dan op korte termijn en in overleg met u zal worden ingepland. Wij zijn altijd op voorhand duidelijk over eventuele kosten van een dergelijk gesprek, een oriënterend gesprek is kosteloos.

Graag tot ziens bij Buijs Biemond Advocaten.

Buijs Biemond Advocaten

Zwanenkade 142
2925 AV KRIMPEN AAN DEN IJSSEL
Routebeschrijving

Bel naar 0180-510677
E-mail naar info@buijs-advocaten.nl

Bezoek website

Contactpersonen

Esther Buijs-van Bemmel

Esther Buijs-van Bemmel

Wil je ook lid worden?

Wilt u ook lid worden, vul dan uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@okkrimpen.nl

  • Volg ons op