Terug naar overzicht

Ledenvergadering met een 'View'

Op 20 september 2022 kwamen we als Ondernemerskring bij elkaar voor onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

Ledenvergadering met een 'View'

Onze vergadering vond dit jaar plaats in Het Huis van de Kikker op Zaag55. Het is prachtig om te zien hoe bevlogen ondernemers dit deel van Eiland De Zaag transformeren met behoud van het historische karakter. Een aanwinst voor de omgeving. Voorafgaand aan het officiële programma werden we kort rondgeleid over het terrein van Zaag55.

Tijdens de Algemene Leden Vergadering namen we formeel afscheid van onze bestuursleden Marco van Egeraat (voorzitter) en Ruben de Jong (alg. bestuurslid). We bedanken hen voor hun jarenlange inzet voor de vereniging. Penningmeester en interim-voorzitter Ron van Zwienen presenteerde het financiële jaarverslag en deed daarnaast een dringende oproep aan de leden zich beschikbaar te stellen voor een bestuursfunctie. Er zijn meerdere posities vacant en ook begin 2023 treden nog twee bestuursleden terug.

Verder spraken we met elkaar over verschillende zaken rondom het Industrieterrein Stormpolder en vertelde Henk Jan Collignon de aanwezige leden over zijn betrokkenheid bij de Stichting Ondernemend Onderwijs Capelle Krimpen. Onze Ondernemerskring steunt deze stichting met een financiële bijdrage.

Onder het genot van een hapje en een drankje genoten we op het terras van het prachtige uitzicht en was er ruim voldoende tijd om na te praten.

Wil je ook lid worden?

Wilt u ook lid worden, vul dan uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@okkrimpen.nl

  • Volg ons op