Terug naar overzicht

Ledenvergadering in Streekmuseum

Op donderdag 16 maart 2023 kwamen we met een deel van de leden van de Ondernemerskring bij elkaar in het Streekmuseum Krimpenerwaard voor onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering.

Ledenvergadering in Streekmuseum
IMG_1328.jpeg

Voorafgaand aan het formele gedeelte van de vergadering was er gelegenheid voor een rondleiding door het streekmuseum. Een groot deel van de aanwezigen maakte daar gebruik van. Voor velen was een bezoek aan het museum erg lang geleden. Hilde van den Berg, directeur van het museum, vertelde kort iets over de toekomstplannen van het museum en de mogelijkheden voor samenwerking met ondernemers in de Krimpenerwaard.

Tijdens de Algemene Leden Vergadering presenteerde penningmeester Ron van Zwienen het financieel jaarverslag 2022 en de begroting voor 2023. Daarnaast ontving hij decharge vanuit de kascommissie die dit jaar bestond uit Wietze Miedema (Hollandia) en Peter de Kwant (Multi Colore).

Na de oproep voor nieuwe bestuursleden tijdens de vorige Algemene Ledenvergadering hebben Wietze Miedema en Bill de Kimpe (fotografie) aangegeven zich in te willen inzetten voor de vereniging. Beide nemen plaats in het bestuur als algemeen bestuurslid en vullen hiermee twee van de vacante plekken op. Helaas waren we vandaag niet in de gelegenheid afscheid te nemen van ons bestuurslid Alexander Becks (IHC). Door omstandigheden kon hij toch niet aanwezig zijn. We nemen als bestuur op een later moment afscheid van hem en bedanken Alexander voor zijn jarenlange inzet binnen het bestuur.

Met de aanwezige leden spraken we door over de verdere zoektocht naar nieuwe bestuursleden en de toekomst van onze kring. Blijven we zelfstandig voortbestaan of zoeken we een samenwerking/fusie met een andere kring? We komen daar als bestuur binnenkort nader op terug.

We kijken uit naar de reeds geplande activiteiten, waaronder een bedrijfsbezoek aan Hollandia en de jaarlijkse haringparty. Daarnaast verwachten we op 14 september een bezoek aan Heineken te kunnen brengen. Nadere details over dit bezoek worden binnenkort concreet en gedeeld met de leden.

Onder het genot van een hapje en een drankje sloten we de vergadering gezellig met elkaar af.

IMG_1344.jpeg

Wil je ook lid worden?

Wilt u ook lid worden, vul dan uw gegevens in, dan nemen wij contact met u op.

Lid worden

Contact

E-mail naar info@okkrimpen.nl

  • Volg ons op