Inloggen - Contact

Ga op avontuur in de techniek

Gepubliceerd op 02 mei 2018

Ga op avontuur in de techniek tijdens de Open Bedrijvendag

Bedrijven in Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel en de Krimpenerwaard maken bijzondere producten die de hele wereld overgaan. Tijdens de derde editie van de Open Bedrijvendag is er de kans om deze producten te bekijken. Vorig jaar trok de Open bedrijvendag 1000-1200 bezoekers. Hoewel iedereen welkom is, wordt er speciaal aandacht besteed aan jongeren in de leeftijd 11-16 jaar zodat zij weten welke opleidingen en banen er zijn in de techniek. Op zaterdag 30 juni zetten zo’n 15 bedrijven hun deuren open en laten zien wat ze doen. Zo krijgt men een kijkje achter de schermen bij  o.a. Hollandia, Royal IHC, Zwijnenburg, Alewijnse, Gebroeders Buijs Scheepsbouw BV, Thyssen, Ternet, Mentofix, Van Dulst, Bemach, Casteleijn, Widek, Machinefabriek Kalkman en de Waal, Pirosport en De Koning.  

Wat is er tijdens Open Bedrijvendag te doen?
Er kan worden deelgenomen aan rondleidingen en doe-activiteiten. Vanaf juni is er op www.krimpenaandenijssel.nl/bedrijvendag meer informatie te vinden over de Open Bedrijvendag. Dan kunt u zien bij welk bedrijf u wat kunt doen of beleven. Naast de activiteiten bij de bedrijven is de ‘Alles is techniek experience’ aanwezig. Daar kunnen jongeren op een aantrekkelijke manier kennismaken met de vele mogelijkheden die techniek te bieden heeft. Bij de ingang van de Stormpolder is er een centraal plein waar met name scholen, die zich richten op techniekonderwijs, zich presenteren. Hier kunnen ook de  eventuele tickets voor een rondleiding of doe-activiteit opgehaald worden. Tussen de bedrijven is er ruimte om hier wat te eten of te drinken. 

Deelname
Mocht u met uw bedrijf willen deelnemen of meer informatie willen dan kunt u bellen of mailen met de projectleider, Peter de Vries ( 06-22513120, info@v-en-s.com).


| Tags:

Terug