Zie je talent?!
M. Smit-Willemse

Hoflaan 28
2926 RC Krimpen aan den IJssel
06-50290060

info@ziejetalent.nl
www.ziejetalent.nl

LinkedIn

Zie je talent?!

Iedereen wordt geboren met unieke en duurzame talenten!

Ontdek, ontwikkel en benut!

Mensen die hun talent in het werk kunnen inzetten zijn gemotiveerd, energiek en hebben plezier in hun werk. Zij maken het verschil in de organisaties waarin ze werken en zorgen voor meer kwaliteit, productiviteit en betere resultaten.
Ik geloof in de kracht van mensen, dat ze doen waar ze goed in zijn!
Ieder mens heeft talenten, maar vaak is dit onvoldoende bekend en maken we te weinig gebruik van deze kracht van mensen.

Persoonlijk leiderschap is voor mensen die zich in de context van hun werk, carrière en persoonlijkheid willen ontwikkelen. Jezelf kennen en grip hebben op jezelf, je werk, je omgeving en je leven. Kracht, rust en voldoening vinden in situaties van grote werkdruk en stress.

Je gaat meer van je werk en je leven genieten;
Je bent betekenisvol voor je omgeving;
Je presteert beter;
Je ervaart betere interacties met anderen.

De rode draad in mijn carrière is het begeleiden, coachen, adviseren en motiveren van mensen en organisaties. Mijn drijfveer is mensen hun passie te laten ontdekken en in beweging te krijgen: wat zijn je talenten, hoe en waar zet je die in en hoe ga je dat bereiken? Een belangrijke voorwaarde om met een glimlach op te staan en naar je werk te gaan, maar ook voor een betere work-life balance.
Ik stuur hierbij op persoonlijk leiderschap van mensen door coaching, advisering, door te spiegelen, te confronteren en zet tot nadenken. Ik ben in staat haarfijn de motivatie van mensen naar boven te halen en op positief kritische wijze het gesprek met zowel de organisatie als de kandidaat te voeren. Zo wil ik oprecht een bijdrage leveren aan het perspectief op eigen loopbaan en functie. Ik heb de vaardigheid om organisatie- en leiderschapsvraagstukken goed te ontrafelen en te vertalen.

Maak kennis op www.ziejetalent.nl!?