Restaurant De Schelvenaer
Ron Schrijver

Korenmolen 1
2922 BS  Krimpen aan den IJssel
0180 - 59 49 49

info@schelvenaer.nl
www.schelvenaer.nl

Facebook

Restaurant De Schelvenaer

De Schelvenaer is een uniek restaurant, gevestigd in een molen. Het restaurant beschikt over een beschut buitenterras waarbij u kunt genieten van het voortdurend veranderende uitzicht op de Hollandse IJssel.

Onder het genot van een kopje koffie of drankje met een bittergarnituurtje kunt u de boten bekijken die langsvaren over het immer voortkabbelende water.

Op zomerdagen is het heerlijk vertoeven op het terras, ideaal voor de lunch en diner, zakelijk of met vrienden cq familie. Of wat denkt u van romantisch met zijn tweeën, met uitzicht over het water?

Eigenaar Ron Schrijver: “Met het na bespreken van de dag zitten we vaak met ons team op het terras. De elementen zon, wind en water komen hier prachtig bij elkaar”. U treft in De Schelvenaer een sfeervol á la carte restaurant aan, een unieke bar in de molen zelf en een aparte gelegenheid genaamd IJsselzicht voor ca. 25-30 pers.

Bij restaurant De Schelvenaer kunt u kiezen uit de vele smaakvolle gerechten van de kaart of u kunt een aantrekkelijk keuzemenu nemen. Met het gevarieerde aanbod richt restaurant De Schelvenaer zich op een breed publiek.

Wilt u zich een avond laten verrassen? Kies dan voor één van de chef menu’s. U bepaald of het een 3-, 4 of 5 gangen diner mag worden en de chef-kok bereidt voor u de meest originele smaaksensaties. Naast diverse diner mogelijkheden biedt De Schelvenaer verschillende arrangementen aan, waaronder bruiloften, kraamfeesten, zakelijke arrangementen en condoleances.

Het team van De Schelvenaer zorgt ervoor dat uw wensen op de juiste manier worden ingevuld.

Restaurant De Schelvenaer

0180 59 49 49

www.schelvenaer.nl