Autobedrijf Broere - Citroën en DS
P. Broere

Lekdijk  73
2921 AC  Krimpen aan den IJssel
0180 - 515055

receptie@broere.citroen.nl
www.broere.citroen.nl

Facebook LinkedIn Twitter Youtube

Autobedrijf Broere - Citroën en DS

Autobedrijf Broere is een modern dealerbedrijf dat de merken Citroën en DS vertegenwoordigt in de Krimpenerwaard en omstreken. U kunt bij ons terecht voor alles wat u van een modern autobedrijf mag verwachten. In onze showroom vindt u de nieuwste Citroën en DS modellen. Daarnaast bieden wij altijd een uitgebreide keuze occasions van alle merken aan. Ons bedrijf is een hecht familiebedrijf dat al sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw gevestigd is aan de Lekdijk aan de rand van Krimpen aan den IJssel.

In onze werkplaats kunt u terecht voor onderhoud, reparaties, APK en schadeherstel aan uw auto. Natuurlijk kunt u voor zaken als navigatie en accessoires ook terecht bij Autobedrijf Broere.
 
Wij zijn bijna 60 uur per week geopend om u altijd zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Ook buiten deze uren zijn we natuurlijk beschikbaar via de 24-uurs services Citroën Assistance en DS Assistance. Ons kleine, vaste en vertrouwde team helpt u zes dagen per week graag verder. Persoonlijke aandacht staat hierbij centraal.
 
Kortom: jarenlange (Citroën-)ervaring en vertrouwde service in een moderne en persoonlijke omgeving! Voor een ruimere kennismaking bent u van harte welkom in onze showroom en werkplaats aan de Lekdijk 73 in Krimpen aan den IJssel. De koffie staat altijd klaar!