Breevaart Personeel
Louwrens  Breevaart

Van der Giessenweg  6J
2921 LP  Krimpen aan den IJssel
0180-411585

louwrens@breevaartpersoneel.nl
www.breevaartpersoneel.nl

Breevaart Personeel

Hét technisch Uitzendbureau in de Krimpenerwaard


Krimpenerwaard zit in de kern van Breevaart Personeel. Doordat wij al meer dan 10 jaar actief zijn in de regio hebben we een ons gefocust op gewoon, persoonlijke en vertrouwde relaties. De Krimpenerwaard is een mooie regio in de schaduw van Rotterdam. Alle facetten van het stadscentrum, maar ook de boerse cultuur is hier nog behouden. Als uitzendbureau zijn we trots op de bedrijvigheid van Krimpen en helpen graag iedereen die daar een steentje aan bij wil dragen.
 

+ Werk in Krimpen waar je blij van wordt


Ben jij technisch onderlegt en wil je meer plezier uit je werk halen? Kom dan langs voor een bakje koffie, bel ons of stuur ons een WhatsApp berichtje. Als uitzendbureau in Krimpen zijn wij altijd opzoek naar goed technisch personeel. Technisch in de breedste zin van het woord. Lassers, elektro-monteurs, loodgieters, technische tekenaars maar bijvoorbeeld ook een calculator, secretaresse of een commercieel medewerker bij een technisch bedrijf.
 

+ Groot netwerk in Krimpen en omgeving


Ons netwerk is dankzij onze jarenlange ervaring als uitzendbureau groot geworden. De meeste bedrijven zijn bij ons bekend of wij kennen de beslissingsbevoegden van de lokale bedrijven. Hierdoor kunnen we voor jou de perfecte match maken. Je moet je thuis voelen op je werk in de condities die jij wenselijk vindt, daar zorgen wij voor.

De no-nonsense cultuur zit in ons DNA. Onze manier van aanpak is dat we zeggen wat we doen en gaan het ook niet mooier maken. Dus als we bijvoorbeeld niks passends hebben of je, dan is dat ook een antwoord. Wij merken dat hier veel waarde aan wordt gehecht, van zowel de werkzoekende als bedrijven waarmee we samenwerken.

Bekijk ook eens onze reviews en lees de persoonlijke verhalen.