Inloggen - Contact

Lid worden

U bent van harte welkom

In de Ondernemerskring Krimpen bieden wij u de mogelijkheid om mede ondernemers uit uw regio te ontmoeten. Dat kan nieuwe connecties voor u opleveren. U kunt nieuwe klanten werven of samenwerkingsverbanden sluiten. Een lidmaatschap van de Ondernemerskring kost € 250,00 per jaar voor het eerste lid. Een 2e lidmaatschap kost € 125,00 per jaar. En voor startende ondernemers geldt een aangepast tarief van € 125,00 per jaar. De voorwaarden voor het aangepaste tarief kunt u opvragen bij het secretariaat.

Wie kunnen er lid worden van de OK Krimpen?

Als leden van de vereniging kunnen worden toegelaten:

1.  Natuurlijke personen en rechtspersonen wier ondernemingen gevestigd zijn in Krimpen aan den IJssel;

2.  Natuurlijke personen die in de gemeente Krimpen aan den IJssel woonachtig zijn en wier onderneming niet in Krimpen aan den IJssel gevestigd is, doch bij welke onderneming zij wel een rechtstreeks financieel belang hebben. 


Ook lid worden?
Bent u geïnteresseerd in een lidmaatschap? Vul dan uw gegevens in middels het onderstaand formulier. U ontvangt dan automatisch een bevestiging van uw inschrijving.
Mocht u onverhoopt uw lidmaatschap willen beëindigen dan kunt u zich schriftelijk afmelden voor 1 oktober, zodat u het jaar daarop volgend uitgeschreven zult zijn.


Aanmeldformulier

Velden gemarkeerd met een *, zijn verplicht.

Naam bedrijf/instelling*:
Contactpersoon (t.b.v. ledenlijst)*:
Bezoekadres:
Postadres*:
Postcode + plaats*:
Telefoonnummer:
Faxnummer:
E-mail adres*:
Website:
Datum oprichting*:
Activiteiten bedrijf/instelling*:
Aantal werkzame fulltime medewerkers:
Datum*:
Opmerkingen: